Postman Pat

Her kommer et helt nytt og topp profesjonelt Postmann Pat-show. Allerede i starten blir man revet med når Postmann Pat og hans nye postkollega inviterer alle inn for å se på postsentralen. Med høyt humør kommer skuespillerne på scenen mens den velkjente musikken spiller. Med kulisser av høyeste kvalitet blir det skapt en følelse av at man er med der hvor det skjer. 


Det er første gang at man får være med helt inne på postsentralen, og her skjer det litt av hvert. Postmann Pat har glemt å levere en viktig pakke til tiden, og han kan ikke lese hvem pakken er til. Nå har Postmann Pat et stort problem. Kanskje barna og Postmann Pats kollega kan hjelpe? Men midt i alt dette forsvinner katten Miss, og panikken begynner å bre seg… Klarer Postmann Pat å finne ut hvor pakken skal? Og finner han Miss igjen? Det er mange utfordringer som Postmann Pat skal klare. Da er det jo bra at det er så mange hjelpsomme barn ute blant publikum. Når showet er slutt, kan man ta bilder, og man kan hilse på Postmann Pat, hans kollega og katten Miss. Et morsomt og underholdende show som sprer både glede og energi blant publikum.